Зеленський - про відбудову України: Можемо назавжди вирішити багато застарілих проблем

Зеленський - про відбудову України: Можемо назавжди вирішити багато застарілих проблем

Укрінформ
Президент закликав не боятися масштабу повоєнної відбудови України, попри колосальний обсяг роботи.

Про це Володимир Зеленський заявив у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

Глава держави поінформував, що провів сьогодні нараду, присвячену відбудові українських міст. «Звісно, це колосальний обсяг роботи. Але все ж менший, ніж захистити державу у війні. Ніж те, що ми всі – всі українці, наша армія та весь наш народ – уже реально здійснюємо. Тож не варто боятися масштабу», - зазначив він.

Зеленський наголосив, що головне завдання в контексті відбудови України полягає не лише в тому, щоб фізично відновити будинки, квартири, мости, дороги, підприємства, соціальну інфраструктуру, які були зруйновані російськими військами, а також не лише в тому, щоб повернути людям усе, що вони втратили.

Читайте також: Зеленський анонсував масштабну програму будівництва житла

«Зараз – історичний момент. Момент, коли ми можемо раз і назавжди вирішити багато застарілих проблем усього середовища нашого життя. Коли можемо зробити якісне міське планування там, де його не було. Можемо врахувати реальні транспортні потоки. Гарантувати енергозбереження, екологічність матеріалів, інклюзивність», - підкреслив Президент.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап восьмирічної війни проти України. Ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ, жорстко катує і вбиває мирне населення.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-