«Кримінального авторитета» із санкційного списку РНБО примусово повернуть до Вірменії

«Кримінального авторитета» із санкційного списку РНБО примусово повернуть до Вірменії

Укрінформ
Поліція примусово поверне до Вірменії 60-річного “кримінального авторитета”, який потрапив під санкції Ради національної безпеки та оборони України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

“Наприкінці травня цього року було введено в дію рішення РНБО про застосування спеціальних персональних санкцій до суб’єктів підвищеного злочинного впливу. До санкційного списку потрапив і неодноразово засуджений громадянин Вірменії, який входить до найближчого оточення “злодія в законі” на прізвисько “Антимос”, - ідеться у повідомленні.

На виконання рішення РНБО та з метою унеможливлення поширення 60-річним “кримінальним авторитетом” злочинного впливу співробітники управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції спільно з міграційною службою вживають заходів для примусового повернення чоловіка до країни його походження.

Крім того, йому буде заборонено в’їжджати в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 14 травня провів засідання РНБО, на якому було прийнято рішення про застосування санкцій до представників кримінальних угруповань.

Згідно з рішенням РНБО, було вжито обмежувальних заходів до 557 так званих злодіїв у законі, 542 з яких - іноземці, 15 - громадяни України.

Також запроваджено санкції стосовно 111 громадян іноземних держав, які перебувають на території України та вважаються кримінальними авторитетами.

У грудні правоохоронці повернули до Вірменії 41-річного "кримінального авторитета" , який у травні 2021 року потрапив під санкції рішенням РНБО.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-