З’явилися кадри реанімації Полякова

З’явилися кадри реанімації Полякова

Відео
Укрінформ
У мережі показали відео реанімації народного депутата Антона Полякова, який помер у таксі у ніч на 8 жовтня.

Відео з’явилося на сторінці «Київ Оперативний» у ФБ, передає Укрінформ.

Вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі «швидкої», але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою “Природна смерть”.

Речниця Київської міської прокуратури повідомила, що за попередніми даними, Поляков помер унаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

10 жовтня заступниця голови парламентської фракції “Слуга народу” Галина Янченко повідомила, що в крові померлого депутата Антона Полякова за результатами токсикологічної експертизи знайшли метадон і алкоголь. Пізніше речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко підтвердив цю інформацію.

Читайте також: Слідство у справі Полякова розглядає три версії – речник МВС

Антон Поляков - підприємець із Чернігова. У Верховну Раду пройшов за списком партії “Слуга народу”. Член депутатської групи «Партія «За майбутнє», голова підкомітету з питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-