Динаміка госпіталізацій вийшла за межі «зеленої» зони у чотирьох областях – МОЗ

Динаміка госпіталізацій вийшла за межі «зеленої» зони у чотирьох областях – МОЗ

Таблиця
Укрінформ
У Волинській, Львівській, Одеській і Тернопільській областях динаміка рівня госпіталізацій перевищує показник, встановлений для «зеленої» зони епідеміологічної небезпеки.

Про це свідчать дані статистики, оприлюднені Міністерством охорони здоров'я, повідомляє Укрінформ.

Згідно з даними МОЗ, на Львівщині за останні три дні динаміка рівня госпіталізації складала від 62,4 до 72,3%, при максимумі 50% для «зеленої» зони. Перевищені показники 9-11 вересня фіксувалися на Волині. Одещина і Тернопільщина перетнули цю межу 11 вересня - там показник складає відповідно 52,3% і 50,9%.

Читайте також: Більшість обмежень «жовтої» та «червоної» зон не стосуватимуться вакцинованих – Ляшко

На Закарпатті, де 9 вересня зафіксовано зростання рівня госпіталізацій на 60%, 10-11 вересня показник зменшився до 30% і 24,4%.

Як зазначають в МОЗ, зростання кількості госпіталізацій за 7 днів у порівнянні з попереднім аналогічним періодом більш ніж на 50% свідчить про «помаранчевий» рівень епіднебезпеки.

Як повідомляв Укрінформ, наразі вся країна знаходиться у «зеленій» зоні. За словами міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, жовтий рівень епіднебезпеки буде введений після ухвалення змін до постанови про адаптивний карантин. «Червоний» рівень епіднебезпеки буде встановлюватися для конкретних областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-