Уряд посилив соцзахист розвідників

Уряд посилив соцзахист розвідників

Укрінформ
Кабінет Міністрів вніс зміни до Постанови №704 від 30 серпня 2017 року, що дозволить підвищити соціальний захист співробітників розвідувальних органів.

Відповідне рішення ухвалене сьогодні на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначається в пояснювальній записці до документа, проєктом постанови передбачається з дня набрання нею чинності для військовослужбовців розвідувальних органів: збільшення розмірів посадових окладів, збільшення мінімального розміру премії, встановлення інших у порівнянні з військовослужбовцями ЗСУ порядку нарахування і розміру надбавки за вислугу років.

На реалізацію урядової постанови додаткові видатки бюджету становитимуть: у 2021 році – не потребує додаткових видатків; у 2022 році – 3 660 020, 7 тис.грн; у 2023 році – 3 569 959,8 тис. грн.

Читайте також: У Міноборони пояснили причини заборгованості з додаткових соцвиплат військовим

Як повідомляв Укрінформ, 17 вересня 2020 року Верховна Рада прийняла в повторному другому читанні і в цілому доопрацьований законопроєкт "Про розвідку" (№ 2412-д). Він має замінити чинний нині Закон "Про розвідувальні органи України". Закон спрямовано на вдосконалення правових та організаційних засад функціонування розвідки, діяльності розвідувальних органів України та інших суб’єктів розвідувального співтовариства, підвищення ефективності їхньої взаємодії, забезпечення соціального та правового захисту співробітників розвідувальних органів і осіб, залучених до конфіденційного співробітництва з цими органами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-