Міноборони укладатиме контракти з постачальниками харчування за новими умовами

Міноборони укладатиме контракти з постачальниками харчування за новими умовами

Укрінформ
У Міноборони розпочалися консультації з постачальниками послуги з харчування на 2022 рік. Представники ринку висловили побажання щодо уточнень та змін до тендерної документації.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“Ми вже зараз розпочали консультації з представникам ринку, аби до кінця року встигнути провести всі необхідні формальності і уникнути цейтноту в організації харчування особового складу Збройних сил України. Хочемо почути застереження, зрозуміти тенденції та поінформувати чинних і потенційних постачальників послуг з харчування про вимоги від Міністерства оборони”, — сказав заступник міністра Ігор Халімон.

Як зазначається, представники відомства заслухали пропозиції, зауваження та побажання щодо уточнень та змін до тендерної документації, чинних процесуальних документів для прозорого процесу державних закупівель.

Халімон повідомив, що вже цього року Міноборони буде укладати контракти за новими умовами, що почнуть діяти з 2022 року. "Усі, хто хоче постачати послуги з харчування в Збройні сили, повинні заздалегідь розуміти зміни й врахувати їх задовго до початку проведення тендерів", - наголсив заступник міністра.

Читайте також: У Міноборони запевняють, що загроз зриву оборонного замовлення немає

Як повідомлялося, Збройні сили України у 2021 році повністю перейшли на систему харчування, за якою суб’єкти господарювання здійснюють доставку, зберігання та приготування їжі за каталогом із 409 найменувань продуктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-