МКІП оголосило конкурс із концепції виставки до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи

МКІП оголосило конкурс із концепції виставки до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики оголосило конкурс з креативної комунікаційної кампанії та концепції виставки до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу МКІП.

“Міністерство культури та інформаційної політики оголосило конкурс з розроблення креативної комунікаційної кампанії та концепції виставки (моделей інформаційних продуктів, у тому числі графічного характеру, а також сценаріїв заходів, мультимедійних проєктів, аудіо- та відеоінформаційної продукції та технічного забезпечення для планування, організації та реалізації інформаційних та комунікаційних кампаній; проведення інформаційно-аналітичних досліджень та інших комплексних заходів інформаційного характеру (в тому числі розроблення стратегії, визначення цільової аудиторії та рівнів задоволеності, вибір комунікаційних інструментів) на тему: “Відзначення, пов’язане з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи"”, - йдеться у повідомленні.

Участь в конкурсі можуть брати творчі спілки, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності. Документи приймаються до 24 березня 2021 року.

Читайте також: Шмигаль доручив розглянути збільшення пенсій чорнобильцям

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів України схвалив план заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

Згідно із затвердженим урядом планом заходів Міністерство соціальної політики, Пенсійний фонд України, Державне агентство України з управління зоною відчуження мають опрацювати питання щодо збільшення видатків на пенсійне забезпечення осіб з інвалідністю з-поміж учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Також Мінсоцполітики, Нацсоцслужба та Міністерство фінансів повинні опрацювати питання щодо підвищення розмірів грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, і збільшення їм щорічної допомоги на оздоровлення.

Також план передбачає організацію і проведення низки мистецьких заходів, круглих столів, конференцій та акцій, метою яких є підвищення обізнаності про аварію на Чорнобильській АЕС та вшанування пам’яті людей, які загинули внаслідок цієї катастрофи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-