У Раді ініціюють зупинку транспорту на деякі години

У Раді ініціюють зупинку транспорту на деякі години

Укрінформ
Голова Комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький разом з представниками депутатських фракцій і груп ініціюватимуть зупинку на певні години роботи громадського транспорту для протидії поширенню епідемії коронавірусу.

Про це Радуцький повідомив на засіданні Погоджувальної ради в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми сьогодні на групі разом з усіма представниками усіх фракцій і груп вирішили ініціювати на цьому ж засіданні на вівторок (позачерговому засіданні Верховної Ради, ред.) постанову Верховної Ради по ще збільшенню карантинних заходів - ресторани, кафе, салони краси, спортивні клуби... І ще раз зараз будемо розмовляти, але ми вважаємо що громадський транспорт треба зупиняти й робити його по деяких годинах. Усе, що не стосується життєзабезпечення країни, - молоко, хліб, - я маю на увазі виробництво, має бути зупинено, це наша буде пропозиція Верховній Раді на завтра", - сказав Радуцький.

Читайте також: Користування транспортом у Києві поки не обмежують - Кличко

Як повідомлялося, за останніми даними, в Україні лабораторно підтверджено 5 випадків Covid-19. З них чотири — у Чернівецькій та один у Житомирській області.

Читайте також: Рада змінює графік роботи через карантин

З 12 березня в Україні запроваджено тритижневий карантин у навчальних закладах та низка інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-