Уряд розгляне надання статусу учасника бойових дій борцям за незалежність

Уряд розгляне надання статусу учасника бойових дій борцям за незалежність

Укрінформ
Уряд у середу затвердить порядок надання статусу учасника бойових дій особам, яких визнано борцями за незалежність України у XX столітті.

Як зазначено у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі, доповідатиме це питання міністр соціальної політики Андрій Рева.

Він також ініціюватиме внесення змін до порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей.

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич запропонує колегам погодити законопроєкт про професійну (професійно-технічну) освіту, а також схвалити низку проєктів постанов, якими буде затверджено порядок організації інклюзивного навчання у закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, а також врегулювати питання державних ключових лабораторій.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян ініціюватиме розгляд питання щодо виходу з угоди про введення міжнародного сертифіката зважування вантажних транспортних засобів на територіях держав — учасниць Співдружності Незалежних Держав.

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун внесла на розгляд членів КМУ проєкти постанов про зміни до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, а також про затвердження положення про центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям. Вона пропонує провести моніторинг наркотичної та алкогольної ситуації в Україні.

Читайте також: Гройсман збирає уряд

Міністр фінансів Оксана Маркарова ініціюватиме розгляд питання реалізації спільного з Європейським інвестиційним банком проєкту “Основний кредит для аграрної галузі — Україна”, а також внесення змін до порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ.

У порядку денному — ініціатива щодо реалізації експериментального проєкту стосовно створення сприятливих умов для реалізації прав дитини та низка інших важливих питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-