У НАЗК розповіли про повну перевірку декларацій 14 народних депутатів

У НАЗК розповіли про повну перевірку декларацій 14 народних депутатів

Список
Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило результати повних перевірок 45 декларацій, у тому числі поданих 14-тьма народними депутатами.

Про це повідомляє пресслужба агентства.

"На засіданні 5 липня Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про результати повної перевірки 45-ти декларацій. Серед цих декларацій є подані народними депутатами України, суддями та іншими суб’єктами декларування", - йдеться у повідомленні.

Перевірки 31 з цих декларацій були розпочаті за результатами відбору Системою логічного та арифметичного контролю (ЛАК). Перевірка 3 декларацій – за повідомленнями від правоохоронних органів та викривача: наведені у них факти не підтвердились.

Читайте також: Правозахисники озвучили 13 завдань для майбутньої Ради

Перевірки інших декларацій були розпочаті на підставі статті 50 Закону України "Про запобігання корупції".

Так Національне агентство прийняло рішення про результати повних перевірок декларацій, поданих нардепами: Олександром Бакуменком, Оксаною Білозір, Віктором Бондарем, Юрієм Бубликом, Дмитром Добродомовим, Ігорем Котвіцьким, Олегом Купрієнком, Андрієм Лопушанським, Оленою Матузко, Іваном Мірошніченком, Тетяною Остріковою, Іриною Сусловою, Косянтином Усовим та Юрієм Чижмарем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-