Турчинов назвав головне завдання для Кривоноса

Турчинов назвав головне завдання для Кривоноса

Укрінформ
Секретар РНБО Олександр Турчинов переконаний, що його новопризначений заступник Сергій Кривонос працюватиме ефективно та знищить корупцію у сфері державного оборонного замовлення.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

"Повністю підтримую рішення Президента щодо призначення заступником секретаря РНБО України полковника Сергія Кривоноса. Як кадровий офіцер та заступник командувача Сил спеціальних операцій він знає потреби Збройних Сил не з інтернету та соціальних мереж, а з окопів передової, де він захищав країну в найбільш небезпечні часи російської агресії проти нашої держави", - цитує Олександра Турчинова прес-служба.

Читайте також: Кривонос став заступником секретаря РНБО

За словами секретаря РНБО, знання, досвід та життєва позиція Кривоноса дозволять йому ефективно працювати над забезпеченням ЗСУ й інших військових формувань сучасною зброєю та військовою технікою, сприяти проведенню реформ в оборонно-промисловому комплексі та забезпечувати військово-технічне співробітництво з партнерами.

Турчинов також назвав головне завдання для Кривоноса. "Не менш важливим завданням для полковника Кривоноса буде знищення будь-якої корупційної складової під час виконання державного оборонного замовлення і забезпечення матеріально-технічних потреб нашої армії та інших силових структур", - наголосив очільник Радбезу.

Сьогодні Президент Петро Порошенко призначив Сергія Кривоноса заступником секретаря РНБО. 

Фото РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-