Перша леді передала Клімкіну листи студентів до полонених моряків

Перша леді передала Клімкіну листи студентів до полонених моряків

Документ
Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенка зустрілася з міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, щоб передати через українського консула в Росії листи студентів до полонених моряків.

Про це написав глава держави Петро Порошенко у Facebook.

“Наші українські військові моряки вже понад 100 днів перебувають у російському полоні після захоплення у нейтральних водах поблизу Керченської протоки. Сьогодні на прохання українських студентів з різних університетів України Марина зустрілася з міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, щоб передати через консула України в РФ листи 24-м військовополоненим морякам”, - зазначив Президент.

Порошенко розповів, що у цих листах – гордість за українських героїв та щира підтримка з України.

“Вдячний українській молоді за єдність та справжній патріотизм! Ми будемо боротися до останнього, щоб якомога швидше звільнити наших політв’язнів та українських військовополонених!” - запевнив Президент.

Читайте також: Волкер закликав звільнити моряків

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада 2018 року російські силовики захопили два катери і буксир ВМС Збройних сил України в Керченській протоці, внаслідок чого 24 військовослужбовці потрапили в полон. Згодом їх вивезли до Москви, більшість з них тримають у СІЗО "Лефортово". 15 і 16 січня один з московських судів прийняв рішення продовжити арешт українських моряків до кінця квітня.

Фото: facebook.com/petroporoshenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-