Гройсман привітав розвідників: Від вашого професіоналізму залежить безпека держави

Гройсман привітав розвідників: Від вашого професіоналізму залежить безпека держави

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний в тому, що закріплення курсу на членство в ЄС і НАТО у Конституції сприятиме інтеграції Служби зовнішньої розвідки у розвідувальні структури Альянсу.

Про це йдеться у його привітанні розвідників з нагоди професійного свята, оприлюдненого на Урядовому порталі.

“Сьогодні українська розвідка докорінно змінюється. Перед нами стоїть завдання інтеграції в розвідувальні структури НАТО та тісної співпраці із спеціальними службами держав-членів Альянсу. Ми мусимо виконати нашу місію перед нинішнім та майбутніми поколіннями і забезпечити незворотність євроатлантичної інтеграції України. Впевнений, що закріплення курсу на членство в ЄС і НАТО у Конституції України сприятиме цьому процесу”, - зазначив Гройсман.

За його словами, у час воєнної агресії Росії та гібридної війни, яку вона веде проти нашої держави, роль Служби зовнішньої розвідки зростає. Протидія спецслужбам держави-агресора вимагає від українських розвідників мобілізації та витримки. Служба змушена діяти в умовах підвищеної небезпеки та вирішувати надскладні завдання, пов’язані з воєнними, інформаційними, економічними та іншими загрозами для нашого суспільства. Від професіоналізму українських розвідників залежить безпека держави, успіх у протистоянні агресору і проведення внутрішніх реформ.

Читайте також: Порошенко привітав працівників зовнішньої розвідки з професійним святом

“Переконаний, що успішна діяльність Служби зовнішньої розвідки є одним з ключових факторів безпеки як для нашої держави, так і для всього східноєвропейського регіону. Тому уряд і надалі приділятиме належну увагу потребам Служби для успішного здійснення нею своїх функцій щодо захисту нашої держави та суспільства”, - підкреслив Прем’єр-міністр.

Він подякував всім працівникам зовнішньої розвідки за віддану службу Батьківщині та успішне протистояння агресору в умовах гібридної війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-