Порошенко привітав працівників зовнішньої розвідки з професійним святом

Порошенко привітав працівників зовнішньої розвідки з професійним святом

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав особовий склад і ветеранів зовнішньої розвідки із 100-річчям від дня утворення першого підрозділу української зовнішньої розвідки та професійним святом — Днем зовнішньої розвідки України.

Привітання глави держави оприлюднено на його офіційному сайті

"Саме у той далекий період зароджувалися національні розвідоргани, засадничий стрижень яких становили звитяга і героїчні вчинки вивідників княжої доби, козацьких пластунів, всюдисущих агентів Богдана Хмельницького, а також патріотизм та відчайдушність розвідників Української Народної Республіки. Нині, як і сто років тому, Україна захищає свою незалежність від російської агресії Адже те, що відбувалося у 1917–1921 роках, ті “гібридні” методи ведення більшовицько-українських воєн у різних формах проявляються й у наш час", - зазначив Президент.

Читайте також: На Донбасі зник український розвідник

Він акцентував, що сьогодні зовнішня розвідка повинна оперативно здобувати упереджувальну інформацію, необхідну керівництву держави для прийняття важливих стратегічних рішень, надійно захищати інтереси держави у жорстких конкурентних зовнішніх умовах, забезпечити повноцінну інтеграцію до євроатлантичної розвідувальної спільноти.

Порошенко подякував усім за вміння долати труднощі і досягати поставленої мети та висловив упевненість, що компетентність, наполегливість та ефективна діяльність працівників зовнішньої розвідки і надалі сприятимуть вагомим здобуткам та успіхам у служінні Українському народові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-