Глава УГКЦ привітав українців з Різдвом

Глава УГКЦ привітав українців з Різдвом

Укрінформ
Глава УГКЦ Блаженніший Святослав у своєму різдвяному привітанні до всіх українців та вірян відзначив важливу роль сім'ї та родини, побажав українцям мудрості та перемоги.

Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

“У цей день дозвольте звернутися молитвою до новонародженого Спасителя за наші українські родини й сім’ї, які нерідко є зранені, переживають тривогу, є розділені, або перебувають у обставинах, які потребують підтримки і захисту. Українська сім’я завжди була домашньою Церквою, тому дуже важливо, щоб наш Спаситель скріпив, благословив й обновив наші родини”, — йдеться у привітанні.

Читайте також: Купа російських журналістів у храмі нервово шепотіли: "Он таки подписал" - Цеголко

Духовний лідер греко-католиків також побажав “усім в Україні і на поселеннях, щоб це Різдво стало джерелом нашої сили, відваги, мудрості та перемоги. Нехай новонароджений Спаситель, який впроваджує нас у небесну родину, у єдність людини з Пресвятою Тройцею — Отцем, і Сином, і Святим Духом — буде джерелом нашої надії, яка є світлом в нашому майбутньому. Нехай новонароджений Спаситель дасть мир нашій Україні!”

Наприкінці свого привітання Блаженніший Святослав закликав радісно відзначити Різдво: “Вітаю усіх з цим великим святом! Радій та колядуй, Україно! Прославляй Бога на небесах і на землях, Україно! Христос народився! Славімо Його!”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-