Ситник розповів про допомогу іноземців у викритті топ-корупціонерів

Ситник розповів про допомогу іноземців у викритті топ-корупціонерів

Укрінформ
НАБУ розширюватиме коло стратегічних партнерів на міжнародному рівні.

На цьому наголосив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник під час міжнародної конференції «Зміцнення прозорості та підзвітності для забезпечення цілісності: об'єднання проти корупції», що відбулася 15-16 жовтня у Республіці Хорватія, повідомляє прес-служба відомства.

«Як з’ясували детективи НАБУ, компанії, залучені до реалізації корупційних злочинів в Україні, зареєстровані у 23 країнах на трьох континентах. Правоохоронці більшості цих країн ідуть нам назустріч та в межах міжнародної правової допомоги надають необхідні докази у кримінальних провадженнях. Ці докази дозволяють детективам відстежувати фінансові потоки та встановлювати кінцевих бенефіціарів причетних до корупції компаній», – повідомив Ситник.

Читайте також: Детективи НАБУ уже розслідували 155 справ - Ситник

Директор НАБУ разом із керівниками уповноважених структур із різних держав підписав декларацію щодо запобігання корупції. Цим документом підписанти підтвердили готовність спільними діями запобігати та протидіяти корупції, сприяти у межах наданих повноважень колегам з інших країн.

Фото: НАБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-