Посол в Австрії долучився до флешмобу

Посол в Австрії долучився до флешмобу "Дякую захисникам України"

Відео
Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний посол України в Австрії Олександр Щерба долучився до всеукраїнської ініціативи "Дякую захисникам України".

Своє відео з подякою українським воїнам дипломат опублікував на сторінці у Facebook.

"Не люблю флешмоби, але цей вартий часу і уваги", - написав посол у супроводі до відео з хештегом "Дякую захисникам України".

На відео Щерба привітав з Днем захисника України усіх, хто зараз стоїть на захисті України – привітав "не лише як українець, та як патріот, але й до певної міри, як побратим". "Дипломати та військові – це ті, хто кожен по-своєму боронить Вітчизну. Але тільки ви бороните її, ризикуючи життям і здоров’ям. Тільки ви врятували Україну, коли прийшов ворог. І це був момент істини. Момент, коли весь світ побачив: скільки б українці не критикували свою державу, вони зроблять все, щоб ця держава була. А найголовніше – це побачив ворог", - заявив посол. 

Він нагадав, що у серпні разом з іншими послами перебували на Донбасі і найбільші враження були саме від української армії. "Те, що мене найбільше вразило – це була українська армія - сильна, впевнена в собі, надійна. Дякуємо за те, що ви такі. Ми рівняємося на вас і робимо все, щоб вас не підвести. Зі святом!", - заявив дипломат. 

Читайте також: Посол в Австрії: справа Сущенка - це значення України для сучасної Росії

Акція на підтримку бійців проводиться вже вдруге і присвячена Дню захисника України, який відзначається 14 жовтня.

"Долучитися до акції "Дякую захисникам України" дуже просто: до 14 жовтня необхідно прикрасити свою аватарку у Facebook спеціальною символікою "Дякую захисникам України", а також написати пост вдячності з хештегом #ДякуюЗахисникамУкраїни, а ще краще - привітати особисто. Нехай всі захисники України відчують вдячність та повагу тих, кого вони захищають!", - заявили на телеканалі "Еспресо", який і започаткував акцію минулого року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-