ВККС отримала перші заяви на конкурси до Верховного та Антикорупційного судів

ВККС отримала перші заяви на конкурси до Верховного та Антикорупційного судів

Укрінформ
До Вищої кваліфікаційної комісії суддів України надійшли перші 6 заяв на участь у конкурсах до Верховного та Вищого антикорупційного судів.

Про це інформує прес-служба ВККС.

"Повідомляємо, що 17 серпня у Комісії зареєстровано перші шість заяв від кандидатів на посади суддів касаційних судів у складі Верховного суду та Вищого антикорупційного суду у межах конкурсів, оголошених Комісією 02 серпня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ВККС отримала 1 заяву - до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду; 1 заяву - до Касаційного господарського суду у складі Верховного суду; 1 заяву - до Касаційного цивільного суду у складі Верховного суду та 3 заяви - до Вищого антикорупційного суду.

У прес-службі інформують, що матеріали досьє відповідних кандидатів найближчим часом будуть розміщені на офіційному веб-сайті Комісії, а інформація про кандидатів, які звернулись для участі у конкурсі, та матеріали відповідних досьє розміщуватимуться у відповідних підрозділах розділу "Конкурс на зайняття вакантних посад суддів" офіційного веб-сайту Комісії.

Читайте також: ВККС закликає ЗМІ не спекулювати на темі конкурсу до Антикорупційного суду

Як повідомлялося, Вища кваліфікаційна комісія суддів України 2 серпня оголосила два конкурси: на 39 посад суддів Вищого антикорупційного суду та на 78 посад суддів Верховного суду.

Подання документів на участь в обох конкурсах триватиме з 8 серпня до 14 вересня 2018 включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-