Суддя в справі Януковича і ще 30 служителів Феміди пройшли оцінювання ВККС

Суддя в справі Януковича і ще 30 служителів Феміди пройшли оцінювання ВККС

Укрінформ
Вища кваліфікаційна комісія суддів України за результатами кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді визнала такими, що відповідають займаній посаді, 31 суддю із 38, та одну - що не відповідає.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні ВККС 30 липня 2018 року, інформує прес-служба комісії. 

«31 суддю визнано таким, що відповідає займаній посаді, та одну - такою, що не відповідає займаній посаді», - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що суддя Голосіївського районного суду міста Києва Олександра Колдіна визнана такою, що не відповідає займаній посаді. 

Читайте також: ВККС повідомляє про 238 суддів, що вже звільнені або підлягають звільненню

Серед тих, кого ВККС визнала таким, що відповідає займаній посаді,  суддя Оболонського районного суду міста Києва Владислав Дев'ятко, який розглядає справу про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича.

Окрім того, за результатами кваліфікаційного оцінювання 38 суддів ВККС припинила кваліфікаційне оцінювання щодо 5 суддів, та щодо однієї відклала розгляд питання.

Як повідомлялося, кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді запроваджено у рамках судової реформи для всіх суддів України - їх понад 5 тисяч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-