БПП просить Нацполіцію якнайшвидше розслідувати підкуп виборців на виборах ОТГ

БПП просить Нацполіцію якнайшвидше розслідувати підкуп виборців на виборах ОТГ

Укрінформ
Фракція БПП закликає Нацполіцію якнайшвидше провести розслідування всіх фактів підкупу виборців, що мали місце під час виборів в об'єднаних тергромадах, і передати справи до судів.

Про це заявив голова фракції партії БПП Артур Герасимов під час засідання Погоджувальної ради парламенту 14 травня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Підрахунок голосів підтвердив беззаперечну перемогу партії «Блок Петра Порошенка» - 26 із 40 керівників ОТГ, і це незважаючи на грандіозні масштаби підкупу виборців з боку деяких опозиційних партій, перш за все «Батьківщини». Одна Кілія Одеської області чого варта? Ми звертаємося до Національної поліції з тим, щоб якомога швидше провести розслідування всіх цих випадків і передати справи до судів», - зауважив Герасимов. 

Водночас він звернувся до Голови Верховної Ради Андрія Парубія з проханням запросити до парламенту представників правоохоронних органів, аби обговорити з ними можливість викорінення проблеми підкупу виборців.

«Також хочемо звернутися до вас, Андрію Володимировичу, із проханням запросити керівників правоохоронних органів до парламенту для того, щоб ми поговорили про підкуп виборців, тому що це є біч, який нам треба якомога швидше викорінювати і якомога жорсткіше», - сказав Герасимов.

Читайте також: Про що свідчать результати чергових виборів в ОТГ?

Як повідомлялося, у неділю, 29 квітня, у 40 ОТГ в 17 областях України пройшли вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-