МЗС: Кількість загиблих в Кабулі українців може зрости до 7 людей

МЗС: Кількість загиблих в Кабулі українців може зрости до 7 людей

Укрінформ
Кількість громадян України, які загинули внаслідок терористичної атаки на готель у Кабулі, може збільшитися до 7 осіб. 

Про це "Українській правді" повідомив заступник директора Департаменту – начальник управління консульської діяльності МЗС України Василь Кирилич.

"За оновленою інформацією, одержаною МЗС України від правоохоронних органів Афганістану, загиблих у Кабулі українців може бути сім", - повідомив Кирилич.

Кирилич зазначив, що у готелі, на який було скоєно напад, в цей час перебувало багато співробітників авіакомпаній, серед яких були і українці. 

Вкраїнський консул вилітає до Кабулу найближчим рейсом, додав представник МЗС. 

Як відомо, у суботу внаслідок нападу терористів на готель "Інтерконтиненталь" у Кабулі загинули 18 осіб, серед них 14 - іноземці.

Читайте також: Клімкін доповів Порошенку про шістьох загиблих українців у Кабулі

У МЗС повідомили, що внаслідок атаки загинув 1 українець, однак згодом уточнили, що внаслідок теракту кількість загиблих громадян України може бути більшою. 

Згодом глава МЗС України Павло Клімкін доповів президенту України про загибель 6 громадян України внаслідок нападу на готель в Кабулі.

BBC з посиланням на дані, отримані від місцевих правоохоронців повідомило, що жервами нападу на готель стали 9 громадян України, 1 громадянин Німеччини, 1 - Греції, 1 - Казахстану, громадянство ще двох загиблих встановлювалося. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-