Внаслідок теракту у Кабулі загинули щонайменше 9 українців - поліція

Внаслідок теракту у Кабулі загинули щонайменше 9 українців - поліція

Укрінформ
Наразі упізнано 12 із 14 іноземців, які загинули внаслідок нападу бойовиків на готель Intercontinental у Кабулі, і дев'ятеро з них є громадянами України.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на поліцію Кабула.

"...Підтверджено загибель дев'ятьох українців, одного німця, одного грека та одного громадянина Казахстану. Ще двох (осіб) не ідентифіковано", - йдеться у повідомленні.

Раніше представник департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив, що в Кабулі внаслідок нападу терористів на готель Intercontinental загинув громадянин України. За попередньою інформацією, він працював у місцевій авіакомпанії. Крім загиблого українця, у готелі перебувало ще кілька наших співгромадян.

Згодом МЗС поширило повідомлення про те, що внаслідок терористичної атаки у Кабулі загинуло декілька громадян України. Деталі обіцяли повідомити 22 січня зранку.

Читайте також: Теракт у Кабулі: інформацію про загиблих українців МЗС обіцяє у понеділок

Напад на готель Intercontinental Кабулі було скоєно 20 січня приблизно о 21:30 за місцевим часом. Поліція ліквідувала чотирьох нападників.

За даними МВС, загинуло щонайменше 18 людей, серед яких 14 іноземців.

Тим часом афганське видання Tolo News із посиланням на джерела в силових структурах повідомило про 43 загиблих унаслідок теракту.

Під час спецоперації з готелю евакуювали 153 особи, в тому числі 41 іноземця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-