У держагентство з питань е-урядування узяли 9 реформаторів

У держагентство з питань е-урядування узяли 9 реформаторів

Укрінформ
У Державне агентство з питань електронного урядування України за результатами відкритих конкурсів на посади фахівців з реформ офіційно призначили 9 осіб.

Про це йдеться у відповіді голови агентства Олександра Риженка на інформаційний запит Укрінформу.

«У вересні – грудні 2017 року проведено конкурси на вакантні посади до генерального департаменту цифрової трансформації Агентства. Визначені переможці на 15 посад (одна особа визначена переможцем на 2 посади). Станом на 18 січня 2018 року призначено 9 фахівців з питань реформ», - зазначив Риженко.

За його словами, загалом для участі у конкурсах на зайняття посад фахівців з питань реформ було подано 396 заявок.

Агентство найближчим часом запланує оголосити конкурс на зайняття 6 вакантних посад фахівців з питань реформ: 4 посади керівників експертних груп та 2 посади державних експертів.

Читайте також: На роботу в Мінсоцполітики взяли 31 реформатора

Як повідомляв Укрінформ, на роботу в Секретаріат Кабінету міністрів України за результатами проведення відкритих конкурсів уже набрали 14 фахівців з питань реформ, у Міністерство соцполітики — 31 фахівця, Міністерство юстиції України - 20 фахівців, у Міносвіти — 14, Мінагрополітики — 8, Мінінфраструктури - 5 та Мінкультури — 2.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман протягом минулого року неодноразово заявляв про намір у рамках реформування Кабміну восени 2017 року привести близько тисячі нових співробітників.

Уряд 18 серпня минулого року затвердив нормативні акти, які дозволили провести наступний етап реформи державного управління - реформування міністерств. На початку вересня стартували конкурси на нові посади в десяти міністерствах, а також у Секретаріаті КМУ, Нацагентстві з питань держслужби та Державному агентстві електронного врядування. У рамках реформи в міністерствах, які беруть участь у проекті, було створено нові функціональні підрозділи — директорати.

У межах реформи було відкрито портал, на якому всі зацікавлені можуть ознайомитися з вакансіями та подати документи онлайн.

Міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко нещодавно заявив, що реформування пілотних міністерств буде завершене у першому півріччі 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-