На роботу в Мінсоцполітики взяли 31 реформатора

На роботу в Мінсоцполітики взяли 31 реформатора

Укрінформ
У Міністерство соціальної політики України за результатами проведення відкритих конкурсів на посади фахівців з реформ відібрали 31 людину.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит Укрінформу за підписом державного секретаря Мінсоцполітики Віктора Іванкевича.

«Станом на 18 січня 2018 року 808 осіб подали документи для участі у конкурсному відборі на зайняття посад фахівців з питань реформ у Мінсоцполітики. За результатами проведення конкурсних відборів визначено 31 переможця», - зазначили у Мінсоцполітики.

Загалом в апараті відомства створено 8 директоратів (88 посад фахівців з питань реформ): директорат норм та стандартів гідної праці (17 посад), директорат розвитку ринку праці та зайнятості (11 посад), директорат розвитку соціального страхування та пенсійного забезпечення (11 посад), директорат захисту прав дітей (7 посад), директорат сім’ї та соціальної підтримки населення (11 посад), директорат соціальних послуг та інтеграції (11 посад), директорат захисту прав людей з інвалідністю (7 посад), директорат стратегічного планування, координації політики та євроінтеграції (13 посад).

Мінсоцполітики планує продовжувати конкурси доти, доки усі вакантні посади будуть заповнені.

Читайте також: На посади реформаторів у МОН - майже 430 претендентів

Як повідомляв Укрінформ, на роботу в Секретаріат Кабінету міністрів України за результатами проведення відкритих конкурсів уже набрали 14 фахівців з питань реформ, у Міністерство юстиції України - 20 фахівців, у Міносвіти — 14, Мінкультури — 2.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман протягом минулого року неодноразово заявляв про наміри в рамках реформування Кабміну восени 2017 року привести близько тисячі нових співробітників.

Уряд 18 серпня минулого року затвердив нормативні акти, які дозволили провести наступний етап реформи державного управління - реформування міністерств. На початку вересня стартували конкурси на нові посади в десяти міністерствах, а також у Секретаріаті КМУ, Нацагентстві з питань держслужби та Державному агентстві електронного врядування. У рамках реформи в міністерствах, які беруть участь у проекті, було створено нові функціональні підрозділи — директорати. І хоча конкурси оголосили у запланований строк, проходять вони не одночасно - кожне міністерство має власний їх графік.

У межах реформи було відкрито портал, на якому всі зацікавлені можуть ознайомитися з вакансіями та подати документи он-лайн.

Міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко нещодавно заявив, що реформування пілотних міністерств буде завершене у першому півріччі 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-