Україна і Румунія хочуть запустити національні телеканали на території обох країн

Україна і Румунія хочуть запустити національні телеканали на території обох країн

Укрінформ
Посол України в Румунії Олександр Баньков обговорив із членом Комісії Сенату Румунії з питань зовнішньої політики Раду Міхаїлом шляхи імплементації закону про освіту та започаткування мовлення національних телеканалів на території обох країн.

Про це повідомляє прес-служба МЗС з посиланням на Посольство України в Румунії.

"У ході зустрічі проведено обговорення питань щодо співробітництва України та Румунії в рамках імплементації Закону України «Про освіту», а також реалізації проектів, спрямованих на зміцнення зв’язків між українським та румунським суспільствами та посилення згуртованості двох громад в Україні та Румунії", - йдеться у повідомленні.

У посольстві поінформували, що в цьому контексті сторони обговорили аспекти щодо започаткування мовлення на території України та Румунії румунського та українського каналів телебачення на національному рівні.

Читайте також: Президент Румунії знайшов заміну відправленому у відставку прем'єру

Окрім того, український дипломат та румунський сенатор торкнулися питань відкриття пунктів пропуску через українсько-румунський державний кордон «Красноїльськ – Вікову-де-Сус» та «Дяківці - Раковец», необхідності активізації співробітництва між сторонами у сфері освіти, розробки спільних програм з підтримки малого бізнесу в українському та румунському прикордонні та відповідних транскордонних проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-