Проект

Проект "Стіна": Яценюка не викликали на допит у справі розкрадання

Укрінформ
Екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка не викликали на допит у рамках розслідування кримінальної справи про розкрадання бюджетних коштів, виділених на проект "Стіна".

Про це заявив сам Яценюк в коментарі журналістам у кулуарах 14-го щорічного міжнародного форуму "Ялтинська європейська стратегія" (YES), що проходить у Мистецькому арсеналі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мене не могли викликати (на допит - ред.) по одній простій причині: я не будівельник, я колишній прем'єр-міністр, який прийняв політичне державне рішення про будівництво державного кордону", - сказав політик.

Яценюк підкреслив, що під час його прем'єрства вперше розпочалося облаштування державного кордону, і це рішення буде реалізовано.

"Що стосується будь-яких зловживань, природно, що ті, хто зловживав, повинні сидіти в тюрмі. Я підтримую позицію правоохоронних органів, що треба розслідувати всі факти зловживань по будь-яких питаннях, в тому числі зловживань в оборонному сектор", - підкреслив екс-прем'єр.

Читайте також: Гроші на "Стіну" відмивала фірма, записана на прибиральницю - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у серпні НАБУ затримало сімох осіб у рамках розслідування кримінального провадження за фактом розтрати коштів, виділених для облаштування українсько-російського державного кордону (проект "Стіна"). За даними НАБУ, серед затриманих - службові особи Державної прикордонної служби України та підприємств-підрядників. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-