На порталі вакансій на посади держслужби зареєструвалися понад 1500 осіб

На порталі вакансій на посади держслужби зареєструвалися понад 1500 осіб

Укрінформ
Понад 1500 осіб уже зареєструвалися на порталі вакансій на посади державної служби, які з’являться у рамках реформи держуправління. Загалом сайтом скористалися більше 30 тисяч користувачів.

Про це написав міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко у Facebook

“Уже більш ніж 1500 осіб зареєструвались і допомагають тестувати новий портал вакансій www.career.gov.ua, всього за тиждень маємо більш ніж 30 тисяч унікальних відвідувачів”, - зазначив він.

Водночас урядовець висловив сподівання, що на конкурси, які розпочнуться у вересні, прийде ще більша кількість мотивованих, професійних та талановитих фахівців.

Читайте також: Міжнародні хедхантери допоможуть із "перезавантаженням" міністерств

Саєнко також зауважив, що всі пропозиції, які залишають користувачі, опрацьовуються командою, що проводить реформу держуправління, й за результатом їх аналізу буде покращено функціонал порталу.

Як повідомляв Укрінформ, 18 серпня уряд затвердив низку нормативних актів, що відкривають наступний етап реформи державного управління - реформування міністерств. Зокрема, Кабмін дозволив розпочати конкурси на нові посади в десяти міністерствах, а також Секретаріаті КМУ, Нацагентстві з питань держслужби та Державному агентстві електронного врядування.

У рамках реформи в міністерствах, які беруть участь у проекті, будуть створені нові функціональні підрозділи - директорати, що відповідатимуть за формування державної політики та стратегічне планування.

Конкурси на посади в міністерствах почнуть оголошувати у вересні, але проходитимуть вони не одночасно - кожне міністерство матиме власний їх графік.

28 серпня у тестовому режимі запрацював єдиний портал вакансій на посади державної служби www.career.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-