На східному кордоні України потрібно створити непереборну фортецю - Турчинов

На східному кордоні України потрібно створити непереборну фортецю - Турчинов

Укрінформ
Для України нині важливо облаштувати державний кордон на заході за європейськими стандартами, а на сході - створити непереборну фортецю.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у вітанні з нагоди Дня прикордонника. 

"Для нас важливо сьогодні облаштувати державний кордон на заході за європейськими стандартами - зручний та надійний, а на сході - створити непереборну фортецю. Переконаний, що наші прикордонники гідно виконають всі завдання, які поставила країна", - підкреслив Турчинов.

Він віддав шану пам'яті воїнам-прикордонникам, які загинули, захищаючи рідну землю, та привітав всіх вартових державних рубежів. 

"Сьогодні ви стоїте на передньому краї оборони України, разом з бойовими побратимами зі Збройних Сил та Національної гвардії України, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої країни. Ви героїчно і самовіддано виконуєте свій конституційний обов’язок, даючи відсіч агресорові, міжнародному тероризму і злочинності. ...Бажаю вам мужності, витривалості та міцного здоров’я! Повертайтеся з бойового чергування до своїх родин завжди живими та неушкодженими!" - наголосив секретар РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-