В Укрінформі іноземних журналістів чекає кава-зустріч із Джемілєвим і Чубаровим

В Укрінформі іноземних журналістів чекає кава-зустріч із Джемілєвим і Чубаровим

Укрінформ
Упродовж 6-8 травня в Укрінформі відбудуться Дні сходу, центру та Криму для іноземних ЗМІ.

Захід організований інформагентством спільно з Міністерством інформаційної політики для презентації та популяризації українських етнічних, історичних і культурних надбань для іноземних журналістів, які приїхали на Євробачення, інформує прес-служба МІП.

Зокрема, у суботу, 6 травня, відбудуться Дні різноманіття українських регіональних культур, у рамках яких іноземних журналістів ознайомлять не лише зі столицею нашої держави, а й з усіма куточками України. 

У суботу також відбудеться кава-зустріч (кавова церемонія зі національними солодощами) з Мустафою Джемілєвим та Рефатом Чубаровим. Тема зустрічі: "Про що мріють кримськотатарські політики".

На 16:00 запланований виступ інструментального гурту під керівництвом Усеіна Бекірова, лунатимуть етно-джазові композиції з альбому "Татаріум".

У неділю, 7 травня, о 15:00 відбудеться зустріч з переможницею Євробачення-2016 Джамалою.

О 16:00 розпочнуться Дні різноманіття українських регіональних культур (Крим). У рамках заходу кримськотатарські танцювальні та співочі колективи виконуватимуть фольклорні пісні та музику. "Ви зможете побачити традиційний весільний кримськотатарський обряд, якому вже багато сотень років. В ці дні буде працювати музейна експозиція з традиційного одягу та ювелірних прикрас кримських татар. У вітринній частині буде розташована міні фото-вистава національного костюму кримських татар, яку презентує топ-модель світового рівня - Евеліна Мамбетова", - йдеться у повідомленні.

У понеділок, 8 травня, у День захисту тварин ArtHub Укрінформу запрошує на фотовиставку "Пухнасті охоронці", присвячену домашнім тваринам, врятованим у зоні бойових дій.

О 18:00 творча команда драматургічного відділу Центру Курбаса презентує моновиставу "Краще б я народилася кішкою" за п’єсою "Кицька на спогад про темінь" Неди Нежданої. Постановка Володимира Завальнюка, акторка - Анна Яремчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-