Сьогодні починається прийом робіт та документів на здобуття премії Франка

Сьогодні починається прийом робіт та документів на здобуття премії Франка

Укрінформ
Міжнародний фонд Івана Франка з 15 січня розпочне прийом робіт та документів на здобуття  Міжнародної премії імені Івана Франка.

Про це повідомляє прес-служба фонду.

"Роботи науковців на здобуття Премії подають академічні установи, вищі навчальні заклади України та країн світу, з якими Україна має дипломатичні відносини, а також лауреати Премії попередніх років. Роботи, що претендують на здобуття Премії, мають бути оприлюднені у році, коли було оголошено про початок подачі документів на здобуття Премії та два попередні роки. Книги мають містити ISBN. Наукові рецензії та розширені анотації до наукових робіт, рекомендованих до участі в конкурсі на здобуття Премії, мають бути викладені українською та англійською мовами", - ідеться в повідомленні.

Обов’язково додаються: рішення академічної установи, вищого навчального закладу про подання наукової роботи на здобуття Премії; довідка про особу (осіб), наукова робота якої (яких) подається; наукова робота: дослідження, монографія, дисертація, книги, цикли лекцій, добірки наукових публікацій у періодичних виданнях тощо, які подаються на здобуття Премії; наукова робота подається у 3-х екземплярах друкованої версії, а також у форматі PDF, з правом розсилки наукової роботи членам номінаційних комітетів, членам Експертної ради та журі; розширена анотація до наукової роботи, що подається; особиста письмова згода автора (авторів) наукової праці на участь у конкурсі на здобуття Премії.

Додатково із загальними положеннями та вимогами до наукових робіт можна ознайомитися на сайті фонду.

Як відомо, Міжнародна премія ім. І.Франка має дві номінації: за вагомі здобутки (досягнення) у галузі україністики та за вагомі здобутки (досягнення) у галузі соціально-гуманітарних наук. Премія є щорічною і вручається 27 серпня у день народження Івана Франка. Лауреати Премії нагороджуються грошовою винагородою (у 2017 році призовий фонд становить 500 тисяч гривень) та золотим знаком лауреата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-