У Реви пояснили, як рахуватимуть зарплату журналістам державних ЗМІ

У Реви пояснили, як рахуватимуть зарплату журналістам державних ЗМІ

Укрінформ
На засіданні в середу Кабмін ухвалив постанову „Про умови оплати праці журналістів державних і комунальних засобів масової інформації”. Відповідно, визначення нових розмірів заробітних плат  журналістам  буде відбуватися в рамках відповідних кошторисів ЗМІ.

Про це повідомляє сайт Мінсоцполітики.

«Постановою передбачається встановлення журналістам державних і комунальних засобів масової інформації інших видів надбавок, доплат, авторських гонорарів та премій відповідно до колективного договору з урахуванням норм генеральної та галузевої угод у межах коштів, передбачених на оплату праці. Реалізацію акта буде здійснено в межах коштів, передбачених на оплату праці працівників у кошторисах відповідних засобів масової інформації», - йдеться у повідомленні.

Окремо зазначається, що цією постановою також затверджується Перелік посад журналістів державних і комунальних ЗМІ, які прирівнюються до посад керівних працівників, спеціалістів секретаріату (апарату) відповідного органу державної влади або органу місцевого самоврядування та Порядок обчислення стажу роботи для встановлення щомісячної надбавки за вислугу років журналістам державних і комунальних ЗМІ та державних інформаційних агентств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-