Директора міської лікарні в Херсоні звільнили з посади за співпрацю з росіянами

Директора міської лікарні в Херсоні звільнили з посади за співпрацю з росіянами

Укрінформ
Контракт з керівником Херсонської міської лікарні Лучанського Володимиром Ларіоновим, якому оголосили підозру у пособництві державі-агресору, розірвано, його звільнили з посади генерального директора.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«Розірвано контракт та звільнено з посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Херсонська міська клінічна лікарня імені О.С. Лучанського» Херсонської міської ради Володимира Ларіонова», - йдеться у повідомленні.

Відповідне розпорядження вже підписане.

Мрочко нагадав, що екскерівник херсонської лікарні підозрюється у пособництві ворогу.

Як повідомляв Укрінформ, екскерівнику херсонської лікарні оголосили підозру у пособництві державі-агресору - під час окупації Херсона він став «керівником» медзакладу, реорганізованого за російським законодавством, а нині продовжує співпрацю із ворогом у Генічеську.

Читайте також: СБУ затримала ще двох колаборанток, які допомагали провести псевдореферендум на Херсонщині

Володимир Ларіонов, який очолював Херсонську міську клінічну лікарю імені Лучанського, виконує обов’язки так званого головного лікаря незаконно створеної установи «Геническая ЦРБ».

За інформацією херсонського видання Мост, Ларіонов отримав паспорт та громадянство Росії.

ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-