Аргентинський спортсмен з інвалідністю планує відкрити у Львові завод адаптивних велосипедів

Аргентинський спортсмен з інвалідністю планує відкрити у Львові завод адаптивних велосипедів

Укрінформ
Відомий аргентинський спортсмен Жан Маджі, який попри інвалідність першим проїхав на адаптивному велосипеді Гімалаї, планує відкрити виробництво спеціальних трициклетів у Львові.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає Укрінформ.

«Він став першою людиною, яка проїхала на адаптованому велосипеді по Гімалаях, перетнув Анди на коні та готується до польоту у космос. А поки триває приготування, хоче разом із Unbroken відкрити у Львові завод з виготовлення адаптивних велосипедів - трициклетів у Львові», - написав Садовий.

Мер Львова зазначив, що Жан Маджі — аргентинський спортсмен з інвалідністю. Важка хвороба паралізувала його ноги. Але він не здався і вирішив, що має продовжувати жити так, щоб допомагати іншим.

Читайте також: «Superhumans»: герої з новими кінцівками роблять крок у нове життя

Як повідомляв Укрінформ, родина Степаненків повернулася в Україну після року реабілітації та протезування у Сан-Дієго (США). Наталія та 12-річні двійнята Яна і Ярослав тепер житимуть у Львові та будуть проходити реабілітацію в Національному центрі «Незламні». У квітні, під час обстрілу вокзалу в Краматорську, жінка втратила одну кінцівку, її донька – обидві. Син, який єдиний уцілів, відтоді став їхньою опорою і підтримкою.

Фото: Андрій Садовий, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-