У звільнені Невське і Новолюбівку доставили гуманітарну допомогу

У звільнені Невське і Новолюбівку доставили гуманітарну допомогу

Укрінформ
У звільнені від російських загарбників Невське та Новолюбівку Луганської області доставили гуманітарну допомогу.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

"У Невському залишається найбільша кількість мешканців, якщо брати до уваги усі звільнені села. Продуктів харчування та засобів першої необхідності завозимо туди в достатній кількості – вистачає кожному, – заявив начальник ОВА Артем Лисогор. – Цього разу посприяла обласна організація товариства Червоного Хреста України. Допомогу отримали жителі Невського та сусідньої Новолюбівки". 

Як підкреслили в ОВА, росіяни для надання медичної допомоги пораненим продовжують активно використовувати медичні заклади Луганщини. Зокрема в Хрустальному вони розгорнули військовий госпіталь на території міської лікарні, а у Голубівці використовують одну із шкіл як медичний пункт.

Читайте також: На Луганщині загарбники не беруть на реалізацію продукти місцевих виробників

"До речі, поранених росіян сотнями щодня доставляють на сортувальний пункт у Луганську. Там їм надають першу допомогу, намагаються стабілізувати і вже потім направляють в інші медзаклади. Тих, хто виживає", - підкреслили в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленій росіянами Станиці Луганській сталася бійка між підрозділами зс рф і "вагнерівцями", яка переросла у перестрілку. Внаслідок конфлікту є загиблі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-