У Станиці Луганській сталася стрілянина між військовими рф та «вагнерівцями», є загиблі

У Станиці Луганській сталася стрілянина між військовими рф та «вагнерівцями», є загиблі

Укрінформ
У тимчасово захопленій росіянами Станиці Луганській сталася бійка між підрозділами зс рф і "вагнерівцями", яка переросла у перестрілку. Внаслідок конфлікту є загиблі.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

"Не маючи значущих досягнень на полі бою, військовослужбовці рф та представники пвк "вагнер" все частіше намагаються відшукати винних у цьому. Відповідальність за власні тактичні прорахунки та втрати перекладають один на одного", - ідеться в повідомленні.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, у Станиці Луганській сталася бійка між цими підрозділами ворога, яка переросла у перестрілку. Внаслідок конфлікту є загиблі з обох сторін. Продовжують вони зазнавати великих втрат і на полі бою, підкреслили в ОВА.

Як зазначає обладміністрація, медичні заклади на тимчасово захопленій території переповнені пораненими росіянами, внаслідок чого ворог вимушений використовувати навчальні заклади у власних цілях.

Читайте також: У Мелітополі пролунали вибух і стрілянина - мер

Так, "у Містках загарбники облаштували місцеву школу під військовий шпиталь. Там перебуває велика кількість поранених росіян. Крім того, у всіх медичних закладах окупантів існує великий дефіцит медикаментів та перев’язувальних матеріалів", підкреслили в ОВА.

Також в обладміністрації додали, що "тих, хто хоче зберегти життя і здоров’я та відмовляється воювати, знову відправляють на підвал. Раніше, після певного розголосу у ЗМІ, його діяльність припиняли, але коли відмовників стало більше, ворог відновив застосування примусових заходів".

Читайте також: пвк «вагнер» бере активну участь у воєнному конфлікті в Судані – розслідування CNN

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Сєвєродонецьку на Луганщині росіяни, які нібито приїжджають відновлювати місто, насправді грабують квартири та заклади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-