У Луцьку відкрили фотовиставку про воєнні злочини росіян

У Луцьку відкрили фотовиставку про воєнні злочини росіян

Фото
Укрінформ
У Луцьку відкрилася фотовиставка «Не тільки Катинь… Фотографії Кшиштофа Хейке». Автор виставки - відомий у Польщі митець, оператор, мандрівник, роботи якого експонуються по всьому світу. 

Експозицію розмістили у фоє Палацу культури. Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Луцької міськради, передає Укрінформ.

Фотовиставка «Не тільки Катинь… Фотографії Кшиштофа Хейке» у Луцьку/Фото: lutskrada.gov.ua

“Під патронатом Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку і департаменту культури міської ради фотограф представив кількадесят своїх робіт, на яких зображені цвинтарі в Катині, Харкові, Мєдному, монастир в Осташкові. А також ексгумаційні роботи, проведені в Биківні під Києвом, де були виявлені нові поховання польських жертв НКВС”, - йдеться у повідомленні.

У міськраді поінформували, що головним лейтмотивом фотовиставки є неминучість розслідування кожного воєнного злочину та покарання для його організаторів.

Читайте також: На Донеччині відкрили фотовиставку, присвячену знищеному росіянами Соледару

Також зазначається, що автор порушив і тему сучасної війни в Україні: звірства росіян у Бучі, Ірпені, Харкові. Зокрема, завдяки фотографіям і відеофіксації, про ці злочини тепер знає весь світ.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці березня у Києві проходила благодійна фотовиставка "Очі України" - фото, зроблені в Ірпені, Бородянці, Гостомелі, Харкові після звільнення від російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-