У Києві відкрилась фотовиставка про наслідки російської агресії «Очі України»

У Києві відкрилась фотовиставка про наслідки російської агресії «Очі України»

Фото
Укрінформ
У Києві відкрилась благодійна фотовиставка "Очі України" про наслідки російської агресії.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко разом з керівником міжнародного благодійного фонду "Центр реабілітації" Юрієм Грошком відкрили виставку світлин, зроблених в Ірпені, Бородянці, Гостомелі, Харкові після звільнення від російських загарбників.

Читайте також: Фотовиставка “Історії з окупованого Криму” відкрилась у Луцьку

"На цих фотокартинах ми бачимо біль, що відчуває кожен українець – за зруйновані міста і села, за сльози наших дітей, за загиблих військових і цивільних. Зруйнований пологовий будинок в Бородянці, знищений і розтрощений стадіон в Ірпені, Харківщина, розбомблений Харків. Ці фото вже історія! Це фотофіксація злочинів рф проти України! Ми повинні пам’ятати, який біль і горе принесла ця війна в наш дім. Майже рік тому ми звільнили міста-супутники Києва: Ірпінь, Бучу Гостомель. Зараз ми інтенсивно їх відбудовуємо. Крок за кроком визволяємо міста на сході і півдні України і наближаємо мир в Україні після нашої Перемоги", - заявив Попко.

Мета виставки - привернути увагу громадськості та міжнародних організацій до збору коштів на будівництво нового, сучасного приміщення і купівлю медичного обладнання для реабілітаційного центру.

Центр навіть в скрутних умовах працює і займається реабілітацією людей, що перенесли фізичні травми опорно-рухового апарату, органів чуття, а також які мають психічні та поведінкові розлади.

Читайте також: У Києві презентували фотовиставку «Традиції Полтавщини: живі образи»

Виставка триватиме тиждень, після чого роботи будуть продані з благодійного аукціону, гроші з якого підуть на закупівлю медичного обладнання та приладів для центру.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві покажуть артефакти з крейсера «Москва» у річницю його потоплення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-