НАЗК знайшло у поліцейського ₴2 мільйони, нібито подаровані братом

НАЗК знайшло у поліцейського ₴2 мільйони, нібито подаровані братом

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції під час моніторингу виявило у поліцейського з Кривого Рогу понад 2 млн грн, які йому нібито подарував брат.

Як передає Укрінформ, про це НАЗК повідомляє у Телеграмі.

Під час чергового моніторингу працівники агентства виявили, що одному з поліцейських з Кривого Рогу брат подарував понад 2 млн грн, хоча не мав офіційних доходів, які могли б дозволити зробити такий щедрий подарунок. Натомість він мав боргів більш як на мільйон.

Також НАЗК з’ясувало, що депутат Дашівської об’єднаної територіальної громади Гайсинського району Вінницької області придбав Audi Q8 2020 року випуску за 2 млн грн.

"Місцевий депутат пояснив, що 1,8 млн грн дала дружина. Але її офіційні доходи з 1998-го по 2012 рік складали лише 83 тис. грн. За I та II квартали 2020 року дружина отримала дохід близько 10 тис. грн. Офіційних заощаджень подружжя не мало", - зазначили в НАЗК.

Читайте також: НАЗК: Декларації за 2021 рік подали лише 33 тисячі посадовців із високими корупційними ризиками

Результати моніторингу Нацагентство передало до САП. Якщо суд визнає необґрунтованість активів, то в бюджет країни надійде понад 4 млн грн, додали в НАЗК.

Як повідомляв Укрінформ, у заступника голови Держмитслужби знайшли 4 мільйони гривень, які нібито "подарував" батько-пенсіонер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-