На Одещині формують добровольчий батальйон «Чорноморська Січ»

На Одещині формують добровольчий батальйон «Чорноморська Січ»

Укрінформ
В Одеській області продовжується прийом добровольців до майбутнього військового формування у складі ЗСУ — батальйону «Чорноморська Січ». 

Про це розповів речник голови Одеської ОВА Сергій Братчук під час брифінгу в Ukraine Media Center Odesa, передає Укрінформ.

«Військовозобов‘язані громадяни України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщені особи та ті особи, які тимчасово перебувають на території Одеської області, можуть приєднатися до лав цього формування. Наша кампанія спрямована винятково на вмотивованих людей, які добровільно записуються до лав ЗСУ, щоб захистити південні терени нашої держави, зокрема Одеський регіон від окупантів», — зазначив Братчук. 

До складу батальйону «Чорноморська Січ» планують набрати близько 600 бійців. Забезпечення цього підрозділу буде здійснюватися на рівні забезпечення інших підрозділів ЗСУ

Читайте також: Штурмові бригади «Гвардія наступу» планують формувати й після 1 квітня – МВС

За словами речника голови Одеської ОВА, особовий склад батальйону пройде підготовку за сучасними стандартами країн НАТО. 

«Під час звернення обов’язково треба вказувати, що ви маєте намір проходити службу саме в цьому окремому батальйоні. Наразі є телефон гарячої лінії, на яку можна звернутись із будь-якими питаннями щодо батальйону — 0800 333 126», — додав речник.

Як повідомлялося, СБУ оголошує відбір у новий штурмовий підрозділ.

Фото ілюстративне / Суспільне Одеса

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-