До Старобільська привезли близько сотні поранених російських загарбників

До Старобільська привезли близько сотні поранених російських загарбників

Укрінформ
До Старобільської лікарні, що у Луганській області, госпіталізували 100 поранених росіян.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається в повідомленні, до хірургічного відділення районної лікарні у Старобільську, яке росіяни ще раніше облаштували під госпіталь, днями привезли близько 100 поранених загарбників. Окрім того, через значні втрати агресори продовжують перепрофілювання лікарень Луганської області у військові госпіталі, зокрема в Біловодську та Марківці. 

Читайте також: Пораненим загарбникам у лікарнях Луганська не вистачає найнеобхіднішого

Також в повідомленні ідеться, що велика кількість скарг надходить від населення Луганщини про високі ціни в захоплених росіянами районі на продукти першої необхідності.

Втім, зауважили в ОВА, загарбники швидко знайшли "винних" і "провели бесіди" з керівниками підприємств харчової та переробної промисловості, а також псевдоадміністрацій на Міловщині, Білокуракинщині, Новопсковщині, Біловодщині, Старобільщині, Новоайдарщині та у Станиці Луганській.

Росіяни усе більше схиляють людей до думки, що ніхто їм зруйноване житло у так званій "лнр" відбудовувати не буде, тому що маневровий фонд формують вже навіть у захопленому вісім років тому Сорокиному і населених пунктах району.

Читайте також: Загарбники вивозять метал та обладнання з підприємств на Луганщині - Гайдай

Днями ворог оприлюднив адреси квартир, які можуть увійти до складу маневреного житлового фонду. Власникам житла необхідно з'явитися протягом 10 календарних днів з дня опублікування цього повідомлення для згоди або відмови на вселення до житлового приміщення сторонніх людей строком на три роки, підкреслили в ОВА.

Раніше про формування фонду такого житла повідомили у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Хрустальному, у Станично-Луганській громаді.

Як повідомляв Укрінформ, начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що російська федеральна служба безпеки організує терор населення на захопленій території Луганщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-