Прикордонники показали наслідки обстрілів на Сумщині та Чернігівщині

Прикордонники показали наслідки обстрілів на Сумщині та Чернігівщині

Фото
Укрінформ
російські війська за минулу добу, 28 жовтня, завдали ударів по семи прикордонних громадах Сумської та Чернігівської областей, застосувавши для цього міномети і ствольну артилерію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Так, у Сумській області під ворожим вогнем опинилися Білопільська, Зноб-Новгородська й Есманьська громади, у Чернігівській — Новгород-Сіверська, Семенівська, Сновська та Городнянська громади.

Новгород-Сіверську громаду загарбники протягом дня обстрілювали з мінометів і ствольної артилерії. Встановлено, що вогонь вівся з боку російських населених пунктів случевськ і погар. Загалом зафіксовані понад 20 вибухів.

З району російського населеного пункту чорноземний городок росіяни обстрілювали Гроднянську та Сновську громади. Загалом пролунали сім вибухів мін калібру 120 мм та стільки ж вибухів артилерійських снарядів.

Мінометами калібру 120 мм загарбники двічі вдарили по території Семенівської громади з боку населеного пункту курковичі. Загалом зафіксований 21 вибух.

Читайте також: росіяни уночі обстрілювали Донеччину, найбільше постраждала Авдіївка

Есманьську громаду ворог за добу обстріляв чотири рази. Удари здійснювалися з мінометів і ствольної артилерії. Загалом пролунали понад 30 вибухів, усі – на околицях прикордонних населених пунктів.

Зноб-Новгородську громаду росіяни обстріляли зі ствольної артилерії: дев'ять снарядів прилетіли з боку російського населеного пункту зноб.

По обіді загарбники вдарили по території Білопільської громади, використавши для цього 82-міліметрові міномети. Вогонь вівся з російського населеного пункту тьоткіно. Від розривів мін пролунали 15 вибухів.

Читайте також: На Рівненщині вдалося стабілізувати енергетичні системи, які постраждали від обстрілів рф

Також загарбники обстріляли територію розташованої на межі із Сумською областю Золочівської громади (Харківська область). Вогонь ворог вів з мінометів, імовірно, 120-міліметрового калібру з російського населеного пункту безимено. Зафіксовані близько 15 вибухів.

За даними ДПСУ, жертв унаслідок ворожих обстрілів немає.

Як повідомляв Укрінформ, 28 жовтня російська армія здійснила обстріли семи областей України.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-