На Рівненщині вдалося стабілізувати енергетичні системи, які постраждали від обстрілів рф

На Рівненщині вдалося стабілізувати енергетичні системи, які постраждали від обстрілів рф

Укрінформ
У Рівненській області відновили та стабілізували роботу енергетичних систем. Відтепер в регіоні не буде відключень, а електроенергію подаватимуть населенню без обмежень.

Про це в Телеграмі написав начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, передає Укрінформ.

«Нам вдалося стабілізувати енергетичні системи Рівненщини. Це означає, що анонсовані на вихідні планові відключення електроенергії - відміняються. Рівнеобленерго подаватиме її населенню без обмежень», - повідомив Коваль.

Читайте також: Робимо все, щоб скоротити стабілізаційні відключення електроенергії – Президент

Начальник ОВА попередив, що наразі подача електроенергії відбуватиметься в тестовому режимі упродовж двох днів. Після чого проаналізують, чи вдається забезпечити стабільне енергопостачання в області надалі. В тому числі в освітніх закладах області, аби не змінювати часовий формат офлайн навчання.

«Але можливість незапланованих аварійних відключень все ж зберігається. Не забувайте про ощадливе використання електроенергії. І дякую кожному, хто дослухався і в цей складний період використовував її економно», - додав Коваль.

Як повідомляв Укрінформ, 22 жовтня російські ракети влучили в об'єкт енергетичної інфраструктури у Рівному. Мешканців прилеглих територій евакуювали. Обійшлося без жертв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-