Зеленський закликає підтримувати зв’язок з українцями на окупованих територіях

Зеленський закликає підтримувати зв’язок з українцями на окупованих територіях

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликає за можливості підтримувати зв‘язок з українцями, які опинилися на окупованих російськими військами територіях.

Про це Глава держави заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Зокрема, Президент відзначив вчинок хлопця з Маріуполя, який вийшов до залишків будівлі драмтеатру, зруйнованого російськими військами, з українським прапором. Зеленський подякував маріупольцю за це.

"Цей хлопець – один з багатьох наших людей, які чекають на повернення України і які за жодних обставин не приймуть окупацію. росія тримає більшість з них в інформаційному вакуумі. Щодня закидує окуповані території новою брехнею про Україну і про наші дії. Але попри пропаганду і залякування, люди не тільки не забувають про Україну, а й демонструють, що вони насправді думають і чого прагнуть", – зазначив Зеленський.

Читайте також: У Херсонській ОВА закликають виїжджати з окупованих територій та дякують волонтерам, які вивозять людей

Він наголосив, що Україна жодного дня не забувала про людей, що потрапили в окупацію.

"Я прошу вас усіх, хто має для цього контакти та можливості – доносьте на окуповану територію реальну інформацію, підтримуйте наших людей, поширюйте там правду. Будь-яким способом, який вважаєте ефективним. На всій нашій українській землі від Херсона до Горлівки, від Генічеська до окупованих районів Харківщини, в Мелітополі та Бердянську, в Енергодарі, в Луганській і Донецькій областях, у Криму – наші люди мають чути про Україну від українців", – закликав Зеленський.

Читайте також: Телеграм-бот «Спротив» за тиждень зібрав важливу інформацію про війська рф у Маріуполі

Президент підкреслив, що для цього необхідно використати всю силу українського суспільства.

Як повідомлялося, станом на 18 липня 1028 населених пунктів України звільнено від російських окупантів, ще 2621 знаходяться під окупацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-