Телеграм-бот «Спротив» за тиждень зібрав важливу інформацію про війська рф у Маріуполі

Телеграм-бот «Спротив» за тиждень зібрав важливу інформацію про війська рф у Маріуполі

Укрінформ
За тиждень роботи чат-бот Маріупольської міськради @MMR_SendMe_bot зібрав важливу інформацію про військові склади рф, рух російської техніки та місцевих зрадників.

Про це повідомляє у Телеграмі радник маріупольського мера Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Тиждень тому ми запустили телеграм-бот "Спротив". За тиждень роботи боту ми отримали 10 підтверджених фактів колаборації; місцезнаходження двох складів БК, уточнили місце розселення російського військового керівництва в місті, дані про рух та напрям руху військових колон. І ще купу цікавого", - йдеться у повідомленні.

Андрющенко закликав і надалі повідомляти про колаборантів, зрадників, переміщення ворога, зберігання техніки та БК, керівництво окупантів, оскільки "більше інформації - більше спротив, більше спротив - ближче перемога".

Читайте також: Фільтрація на вулицях: у Маріуполі загарбники посилили перевірки

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч були депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Фото: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-