Запорізька ОВА спростовує фейк, що українські оператори пішли з області

Запорізька ОВА спростовує фейк, що українські оператори пішли з області

Укрінформ
Інформацію про нібито рішення РНБО про припинення надання послуг мобільного зв’язку та згортання діяльності українських мобільних операторів на тимчасово захоплених територіях Запорізької області в обладміністрації назвали провокацією.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Запорізької ОВА. 

"Дана інформація є провокацією, фейком, вона не відповідає дійсності. Мета її поширення - дезінформувати населення тимчасово захоплених територій", - заявив начальник управління транспорту та зв’язку ОВА Роман Пісарев.

Наголошується, що незважаючи на дії загарбників та відключення обладнання, вітчизняні мобільні оператори проводять роботи щодо відновлення та стабільного надання послуг.

Читайте також: На Херсонщині вдалося встановити зв’язок лише з деякими населеними пунктами

"Зважаючи на складні умови війни, перебої в роботі можливі, але мережі намагаються зберегти, зв'язок наразі є", - підкреслили в ОВА.

Як повідомлялося, за даними Держспецзв'язку, один із операторів здійснив розсилання на номери українців фейкового повідомлення, що нібито РНБО ухвалила рішення припинити надання послуг українськими операторами в Запорізькій області.

У Держспецзв'язку назвали це черговою інформаційно-психологічною операцією росії і наголосили, що подібних розпоряджень РНБО "не давала і не могла дати".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-