Голова Одеської ОВА проінспектував фортифікаційні споруди поблизу Придністров'я

Голова Одеської ОВА проінспектував фортифікаційні споруди поблизу Придністров'я

Фото
Укрінформ
Керівник Одеської ОВА Максим Марченко проінспектував 12 травня готовність фортифікаційних споруд та оборонних рубежів на кордоні з невизнаним Придністров'ям.

Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА, передає Укрінформ.

«На кордоні Одеської області не має бути жодного слабкого місця – це питання безпеки не лише нашого регіону, а й загалом національної безпеки України. Тому що державний кордон – це перший рубіж, на якому ми маємо бути максимально ефективними», - зазначив Марченко під час інспектування фортифікаційних споруд на території Роздільнянського та Подільського районів.

Очільник ОВА доручив головам військових адміністрацій цих районів Сергієві Приходьку та Михайлові Лазаренку зробити все необхідне, щоб кордони Одещини були забезпечені всіма технічними та інформаційними інструментами для захисту від ворога.

Марченко також відвідав Подільський прикордонний загін, місцевий батальйон територіальної оборони та Балтську швейну фабрику, де виготовляють уніформу для військових ЗСУ.

Як повідомлялося, у результаті дій українських моряків росія втратила в ніч проти 12 травня поблизу острова Зміїний судно тилового забезпечення «Всеволод Бобров», спущене зі стапелів у 2016 році.

Читайте також: Сили ППО знищили над Одещиною російську крилату ракету

Протягом останніх тижнів поблизу острова Зміїний силами ЗСУ підбито або знищено пів десятка кораблів і катерів чф рф включно з флагманським крейсером «Москва».

Фото: oda.od.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-