Українські моряки підбили російський корабель «Всеволод Бобров»

Українські моряки підбили російський корабель «Всеволод Бобров»

Укрінформ
У результаті дій українських моряків росія втратила поблизу острова Зміїний судно тилового забезпечення «Всеволод Бобров», спущене зі стапелів у 2016 році.

Про пошкодження і займання судна внаслідок удару підрозділу ЗСУ повідомив у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«У результаті дій наших військових моряків зайнялося судно тилового забезпечення «Всеволод Бобров» - одне з найновіших у російському флоті. Кажуть, що чалапає до Севастополя», - зазначив Братчук.

Втім, додав речник ОВА, «ця інформація потребує уточнення». «Але те, що йому дали "зміїбаїв" у районі острова Зміїний – правда», - зауважив він.

За даними керівника Інституту чорноморських стратегічних досліджень Андрія Клименка, судно тилового забезпечення "Всеволод Бобров" зайнялося в ніч проти 12 травня.

Читайте також: Данілов про ситуацію з флотом рф у Чорному морі – підуть за «Москвою»

Як повідомлялося, протягом останніх тижнів поблизу острова Зміїний силами ЗСУ підбито або знищено пів десятка кораблів і катерів ЧФ рф включно з флагманським крейсером «Москва».

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-