Військові рф поширюють фейк про «розташування ЗСУ» в одній з лікарень Запоріжжя

Військові рф поширюють фейк про «розташування ЗСУ» в одній з лікарень Запоріжжя

Укрінформ
Військові рф розповсюджують фейки про те, що у Запоріжжі у одній з лікарень начебто розташовані ЗСУ та військова техніка.

Про це у Телеграмі повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, додавши, що прочитав новину на російському ЗМІ, передає Укрінформ.

“Чомусь з такою заявою до Всесвітньої організації охорони здоров’я звернувся начальник Національного центру управління обороною росіі якийсь генерал-полковник Мізінцев. Перше, ми теж думаєм, що участь ВООЗ потрібна, щоб, по-перше, комусь перевірити зір, по-друге, адекватність у російських генералів. У нас вже сумнівів немає, що ця адекватність відсутня”, - сказав Старух.

Читайте також: росіяни поширюють фейк про нібито намір України захопити у Придністров'ї склад боєприпасів

Він нагадав, що в мережі Інтернет є інформація про те, що таке парк Перемоги, і що там розташовано на честь перемоги “над попередніми нацистами у Другій світовій війні”.

“Я думаю, скоро ми почуємо, що у нас танкова рота десь у центрі міста розташована. Адже у нас є багато пам’ятників, які присвячені перемозі над нацизмом, в тому числі пам’ятники, до яких входить зброя часів Другої світової війни, вона не придатна вже зараз, звичайно”, - додав очільник області.

Читайте також: роспропаганда поширює фейк про те, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф"

Голова ОВА нагадав, що загарбники воюють під триколором, під яким воювала російська визвольна армія генерала-зрадника Власова, нациста.

У лікарнях працюють лікарі, парк Перемоги - це мирний об’єкт. І будь-які постріли по ньому будуть спрямовані на мирних людей і руйнування цивільної інфраструктури.

Читайте також: Буча, «звільнена» Херсонщина, та «західна ТРО на Донбасі» - які фейки поширює рф

Як повідомляв Укрінформ, у Запоріжжі зранку ворог завдав ракетного удару по приватному сектору. Серед постраждалих є і дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-