Уряд виділив ще 400 мільйонів на відновлення критичної інфраструктури Харківщини і Чернігівщини

Уряд виділив ще 400 мільйонів на відновлення критичної інфраструктури Харківщини і Чернігівщини

Укрінформ
Кабінет Міністрів виділив додаткові 400 мільйонів гривень на відновлення критичної інфраструктури Харківської та Чернігівської областей.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Додаткові 400 млн грн уряд направляє на відновлення критичної інфраструктури нашої країни. Сьогодні ухвалили відповідне рішення", - зазначив Шмигаль.

Він зауважив, що 250 млн грн буде виділено для Харківської області на ліквідацію наслідків бойових дій та відновлення критичної інфраструктури, яка постраждала внаслідок обстрілів.

Читайте також: На Чернігівщині пройдуть військові навчання

За словами Шмигаля, ще 150 млн грн виділяють Чернігівщині, аби повноцінно відновити водопостачання в Чернігові. "Кошти підуть «Чернігівводоканалу» для реконструкції однієї з насосних станцій та трансформаторних підстанцій", - зазначив глава уряду.

Шмигаль зауважив, що загалом уряд уже виділив 1,4 млрд грн на відновлення та першочергову відбудову 5 регіонів.

"Вода, світло та газ знову з’явилися в сотнях тисяч домівок. Відновлено десятки доріг та мостів. Розміновано сотні кілометрів території. Після нашої остаточної перемоги все, що зруйнував ворог, ми не просто відновимо, а зробимо ще кращим", - наголосив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Україна потребує щомісяця $5 мільярдів і МВФ вже створив спецрахунок – Шмигаль

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-