Зведення ОВА: найбільш неспокійною ніч була на сході та півдні, Херсонщина – на межі гумкатастрофи

Зведення ОВА: найбільш неспокійною ніч була на сході та півдні, Херсонщина – на межі гумкатастрофи

Укрінформ
Війська рф вночі обстріляли Миколаїв, внаслідок осколкового поранення загинув чоловік у власному будинку, найбільш неспокійна ситуація - на сході та півдні України.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

Детальна інформація щодо інших наслідків обстрілу Миколаєва з’ясовується, ідеться у зведенні.

У Запоріжжі зранку зафіксовані ворожі удари, обставини та наявність постраждалих встановлюється.

Ворог знизив інтенсивність нічних обстрілів Харкова. Водночас упродовж доби російські загарбники обстрілювали як Харків, так і Золочівський район та Дергачі Харківської області. Ідуть бойові дії в Ізюмському напрямку.

Читайте також: Одесу вночі не обстрілювали, загарбники вдаються до інформаційних провокацій

На Луганщині за добу зафіксовано 17 ворожих обстрілів. Тривають бої у Попасній та Рубіжному. Найбільше постраждали Попасна, Лисичанськ, Гірська громада. Чотири потужні артилерійські атаки витримала Попасна, дві – Лисичанськ. Пошкоджено будинки.

У Донецькій області ніч була неспокійною. Відомо про трьох поранених цивільних: двоє - у Мар'їнці, одна людина - у Великій Новосілці. Тривають бої поблизу Лимана. У Маріуполі українські захисники утримують завод "Азовсталь".

У Херсонській області ситуація напружена. Вибухи та обстріли майже по всій території. Херсонщина перебуває на межі гуманітарної катастрофи.

Читайте також: ЗСУ на півдні за добу знищили 13 одиниць ворожої техніки та 48 загарбників

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Вінницькій, Тернопільській, Дніпропетровській, Київській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-